Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Održan Okrugli stol u sklopu javne kampanje Život u zajednici

U prostoru Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar, održan je Okrugli stol u sklopu javne kampanje Život u zajednici projekta Zajednički kroz život, a na temu inkluzivnih socijalnih usluga u zajednici – ususret novim izazovima.  Okruglom stolu nazočili su predsjednik Centra za inkluziju i podršku u zajednici Pula,  zajedno  s predsjednicom i predstavnicima partnera Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar, predstavnikom Udruge osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“ Nova Gradiška i predsjednikom Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Istre, te predstavnici Grada Vukovara, Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar, Centra za socijalnu skrb Vukovar, Udruge Tko se boji sutra još? i Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići.

Na sastanku su razmijenjena iskustva vezana za temu inkluzivnih socijalnih usluga u zajednici – ususret novim izazovima  te su izneseni prijedlozi za buduću suradnju kroz projektne aktivnosti.

Javna kampanja organizirana je u sklopu projekta "Zajednički kroz život" koji u partnerstvu provode Centar za inkluziju i podršku u zajednici, Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar, Udruga osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“ Nova Gradiška i Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Istre u razdoblju od 01.05.2020. do 01.05.2022.

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici faza 1. u iznosu od 85% proračuna projekta te iz Proračuna RH u iznosu od 15% proračuna projekta. Ukupan proračun projekta je 1.487.694,26 kuna.

Pročitano 748 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI