Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Policijska potjera u Vukovaru

U subotu oko 13 sati u Vukovaru je 32-godišnji Vukovarac upravljajući osobnim automobilom vukovarskih registaracijskih oznaka pobjegao policijskoj ophodnji te je izbjegao policijske službenike pri kontroli u cestovnom prometu, no nakon kraćeg bježanja vukovarskim cestama policija je sustigla prekršitelja.
Točnije, kako su ga policijske ophodnje u ulici Vijeće Europe naposljetku dohvatile, 32-godišnjak je osobnim automobilom, u namjeri da vožnjom nastavi s bježanjem udario u policijski automobil, u kojem su bila dva policijska službenika PU vukovarsko-srijemske. 
Iako su policijski službenici pri upravo ovoj intervenciji pretrpjeli prometni incident i zadobili lakše tjelesne ozljede, ipak su odmah reagirali i uz uporabe sredstava prinude uhitili bjegunca, koji je nakon prometnog sudara pokušao bježati trčeći.
Odmah je pružena liječnička pomoć u NMB Vukovar prema svim sudionicima prometne nesreće te su utvrđene lakše tjelesne ozljede za trojicu, dakle prema dvojici policijskih službenika i prema 32-godišnjaku iz Vukovara.
Policija je odmah poduzela sve predviđene zakonske obveze i bit će provedeno kriminalističko istraživanje. 
Policijski službenici ove Uprave su na još jedan način potvrdili da su spremni i ekspeditivni u postupanju te da jamče sigurnost u našoj županiji, pa tako i u Vukovaru - stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.
Pročitano 642 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI