Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Župan Galić primio Miss turizma Hrvatske

Novu Miss turizma Hrvatske Patriciu Hanžek iz Jarmine u Palači Srijem primio je vukovarsko-srijemski župan Božo Galić.

Naime, u veljači je u Zagrebu održan 18. finalni Izbor Miss i Mistera turizma Hrvatske 2020., koji se ove godine zbog propisanih epidemioloških mjera održao u studiju. Na natjecanju je sudjelovalo 24 kandidata, dok je od ukupno 8 finalistica i finalista koji su se predstavili na finalnoj večeri u tri modna izlaska, stručni ocjenjivački sud pobjednike odabrao on-line.

Lentu, Miss turizma Hrvatske osvojila je Patricija Hanžek, a Mister turizma Hrvatske je Ivan Jularić, dok je čast da bude druga pratilja pripala Tei Perković iz Vinkovaca uz Miku Prežigala.

Pobjednici će sudjelovati u Izboru za Miss i Mistera Turizma Svijeta koji će se ove godine održati u lipnju u Kini. I do sada su naši predstavnici tradicionalno dolazili do samog vrha, što za Hrvatsku donosi izuzetan publicitet, a ove godine tu čast i ponos ima upravo Vukovarsko-srijemska županija.

Tom prigodom i povodom Međunarodnog dana žena župan Galić uručio joj je prigodni poklon i buket cvijeća, te najavio financijsku pomoć prilikom odlaska u Kinu.

Patricia Hanžek je članica Udruženja manekena Loreena Vinkovci, ima 19 godina i prva je godina preddiplomskog studija arheologije na Sveučilištu u Zadru. Hobi joj je upravo modeling i u budućnosti se planira nastaviti baviti s njim.

Pročitano 354 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI