Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

ANU obilježio Dan žena

Aktivni nezavisni umirovljenici Vukovar (ANU), obilježili su Međunarodni dan žena podjelom licitarskih srca i letaka Vukovarkama i Vukovarcima. Akciju je predstavila predsjednica vukovarskog ogranka Lena Vrtarić.

- Ovogodišnji Dan žena smo obilježili podjelom 150 licitarskih srca našim sugrađankama i uveselili ih na njihov dan.  Bila je ovo lijepa prigoda za druženje i razgovor s našim Vukovarkama i Vukovarcima. Želimo pokazati kako i u trećoj životnoj dobi možemo biti aktivni te poslužiti kao pozitivan primjer vlastitoj zajednici i mislim da u tome i uspijevamo – rekla je Vrtarić.

Iako su osnovani početkom ove godine, organizacija Aktivnih nezavisnih umirovljenika Vukovar organizirala je niz akcija.

- Kao organizacija sve smo prepoznatljiviji u Vukovaru. Obilježili smo i Valentinovo kada smo poklonili voće i posjetili umirovljeničke domove, a ostvarili smo i suradnju s udrugama umirovljenika iz Borova naselja. Iako smo osnovani tek nedavno i radimo pod otežanim uvjetima zbog epidemije koronavirusa,  uspjeli smo okupiti značajan broj umirovljenika i osoba treće životne dobi, a uskoro ćemo izaći i s prijedlozima i inicijativama za rješavanje problema koji muče naše sugrađane - poručila je Vrtarić.

Pročitano 352 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI