Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

HNS predstavio kandidata za gradonačelnika Vukovara

HNS je na konferenciji za medije u središtu Vukovara  predstavio koalicijske partnere i kandidata za gradonačelnika Vukovara na predstojećim lokalnim izborima. Nenad Bučko, predsjednik vukovarsko-srijemskog županijskog HNS-a,  kandidat je za gradonačelnika Vukovara koalicije  pod nazivom Živim Vukovar koju čine Hrvatska narodna stranka (HNS) Hrvatska seljačka stranka (HSS) i stranka Aktivnih nezavisnih umirovljenika (ANU). Bučko je naglasio kako želi Vukovar učiniti gradom koji gleda u budućnost.

-Ne želim pričati o prošlosti, nego o programima i projektima za budućnost Vukovara- rekao je Bučko te naglasio kako će se zalagati za transparentnost i otvorenost gradske vlasti prema građanima, a naglasak će biti na mladima i njihovom ostanku u Vukovaru u koje želi investirati.

-Omogućit ćemo plasman poljoprivrednih proizvoda od  proizvođača iz bivše općine Vukovar u vrtiće i škole. Na taj  ćemo način  omogućiti da nam se djeca zdravo hrane, a s druge strane omogućavamo plasman  proizvoda naših proizvođača i u konačnici taj će zarađeni novac trošiti u našem gradu. -rekao je Bučko te se osvrnuo i na turizam u Vukovaru za kojega kaže kako će stvoriti preduvjete da se on ne svodi samo na memorijalni turizam nego će se  ponuditi i drugi sadržaji.

Stjepan Čuraj predsjednik HNS-a  je dodao kako dodao kandidaturom Bučka za gradonačelnika HNS nudi  moderan Vukovar svih svojih građana i Vukovar na temelju projekata a ne prebrojavanju krvnih zrnaca.

Pročitano 835 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI