Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Odvjetnik Davor Ćavar kandidat SDP-a za vukovarsko-srijemskog župana

SDP-ovi Džoić, Ćavar i Benić SDP-ovi Džoić, Ćavar i Benić Foto: SDP VSŽ

Vinkovački odvjetnik Davor Ćavar SDP-ov je kandidat za vukovarsko-srijemskog župana, a za njegova zamjenika županjski veterinar Željko Džoić-Roka, odlučili su vukovarsko-srijemski SDP-ovci.

Predstavljajući svoju kandidaturu za župana, Ćavar je ocijenio kako je za boljitak Vukovarsko-srijemske županije nužno HDZ smijeniti s vlasti te uspostaviti nove odnose temeljene na transparentnosti, znanju i volji da se služi javnom, a ne privatnom dobru.

- Želimo onemogućiti situacije poput one da se javni novci posuđuju privatnim poduzetnicima i prijateljima koji te novce neće nikada vratiti. Cilj mi je da od županije napravim servis za građane i da županijska uprava više ne bude mjesto za zapošljavanje podobnih kadrova”, rekao je Davor Ćavar.

Po riječima kandidata za zamjenika župana Željka Džoića-Roke, bit SDP-ove političke strategije nije samo smijeniti nekoga s vlasti da bi bio smijenjen.

- Mi tome pristupamo drugačije. Želimo smijeniti HDZ-ovu vlast ne zbog toga što je ona HDZ-ova, niti što je vladajuća, već zbog toga što je njihova politika našu županiju dovela do razine da smo najlošija županija u Hrvatskoj po mnogim pokazateljima i među 15 najnerazvijenih regija EU - kaže Džoić.

Novinarima se obratio i predsjednik vinkovačkog SDP-a i v.d. predsjednika vukovarsko-srijemske organizacije stranke Davor Benić poručivši kako bi za Vukovarsko-srijemsku županiju bilo dobro da HDZ što prije ode s vlasti.

Pročitano 701 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI