Ispiši ovu stranicu

U OBŽ 20 NOVOPOZITIVNIH I DVOJE UMRLIH

U OBŽ 20 NOVOPOZITIVNIH I DVOJE UMRLIH Arhiva: HRV

U zadnja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek obrađeno je 328  uzoraka od kojih je 20 bilo pozitivno na koronavirus, a preminule su dvije osobe, izvijestio je osječko-baranjski Stožer civilne zaštite.

Pet novopozitivnih ima prebivalište na području Osijeka, iz Đakova i Čepina su dvije osobe, a s područja Antunovca, Bilja, Donjeg Miholjca, Našica, Valpova, Erduta, Punitovaca, Donje Motičine, Strizivojne, Semeljaca i Drenjedolazi po jedna novopozitivna osoba.

Na bolničkom liječenju nalazi se 57 osoba. Njih 36 je u Kliničkom bolničkom centru Osijek, od kojih je šest na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice hospitaliziran je 21 pacijent.

Preminule su dvije osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 65 i 87 godina.

Na području županije u samoizolaciji je 653 osobe.

Policijski službenici proveli su 4 provjera osoba u samoizolaciji i nisu utvrdili kršenje mjera. Obavili su i 126 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu također nisu utvrdili kršenje mjera. Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 39 nadzora provođenja epidemioloških mjera na sportskim događanjima i nisu utvrdili nepravilnosti, priopćeno je.

Pročitano 549 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI