Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Za najljepše uređene okućnice dodijeljena priznanja i nagrade

Dobitnici nagrada za najljepšu okućnicu Dobitnici nagrada za najljepšu okućnicu Foto: J. Vrdoljak

Najljepšom okućnicom privatne kuće na natječaju „Vukovarski cvijet 2021.”, u organizaciji Turističke zajednice grada Vukovara i suradnji s Gradom Vukovarom, proglašena je okućnica Katice Pavletić, a najljepši balkon Mande Merčep.

Odabrana je i najljepša okućnica iznajmljivača, terasa ugostitelja te školsko i vrtićko dvorište. Vlasnicima najljepših okućnica dodijeljena su priznanja i nagrade. Na natječaj je u pet kategorija pristiglo19 prijava, a mogle su se prijaviti sve fizičke osobe s prebivalištem na području Vukovara, iznajmljivači registrirani za obavljanje djelatnosti iznajmljivanja, vlasnici ugostiteljskih objekata iz kategorije restorani, barovi te ustanove za odgoj i obrazovanje.

- Ocjenjivačka komisija posjetila je sve prijavljene kandidate i imala je vrlo težak izbor kako bi nagradila najbolje. Natječaj je pokrenut s ciljem očuvanja i uređenja okoliša te poboljšanja boravka turista u destinaciji – rekla je Marina Sekulić, direktorica TZ Grada Vukovara.

- Natječaj smo proveli kako bi povećali kvalitetu i motivirali naše sugrađane da brinu o svojim okućnicama i balkonima, jer Grad ulaže značajna financijska sredstva i ljudske resurse kako bi uredio naše parkove, šetnice i ulice. Ovim, želimo stvoriti simbiozu između građana i Grada kako bi svi zajedno napravili Vukovar što ljepšim, kako našim građanima tako i turistima koji u njega dolaze – izjavio je zamjenik gradonačelnika, Filip Sušac koji je zajedno s Marinom Sekulić dodijelio priznanja i nagrade za najljepše uređene okućnice.

Pročitano 589 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI