Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Osijek: Akcija podjele rabljene odjeće, obuće i posteljine

Osijek: Akcija podjele rabljene odjeće, obuće i posteljine FOTO: ARHIVA HRV

Višak odjeće, obuće i posteljine koji još uvijek imaju uporabnu vrijednost lijepo je pokloniti potrebitima. Jesen i zima su pred nama, a na području grada Osijeka, Gradsko društvo Crvenog križa Osijek organizira hvale vrijednu akciju. Naime, od 30. kolovoza do 3. rujna organiziraju akciju podjele rabljene odjeće, obuće i posteljine. Akcija se odvija svakoga tjedna ponedjeljkom i utorkom, no zbog veće količine robe u navedenom periodu trajati će cijeloga tjedna.

Zamjenica ravnatelja Gradskog društva Crvenog Križa Osijek Martina Hećimović rekla je kako se prikupljaju odjeća, obuća i posteljina koja ima i dalje svoju uporabnu vrijednost i na korist je drugoj osobi u potrebi. Roba treba biti čista i nosiva. Potrebe su različite, no kako dolaze hladnija vremena, upućuje se na doniranje sezonske odjeće i obuće.

Pozivaju se sve osobe u potrebi za ovom vrstom pomoći da se, zbog epidemioloških mjera, jave unaprijed kako bi dobile svoj termin za preuzimanje robe. Podjela vrijedi za potrebite s područja Osijeka. 

Javiti se može na broj: 031/ 544 - 659.

Podjela će biti organizirana u prostorijama Socijalnog servisa Gradskog društva Crvenog Križa Osijek na adresi Šetalište Petra Preradovića 6 (dvorišna strana Crvenog križa).

U drugim gradovima i županijama pozivaju se građani da također doniraju potrebitima u svojim najbližim društvima Crvenog križa.

Pročitano 650 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI