Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Novi rok useljenja studenata u novi studentski paviljon u Osijeku je siječanj 2022. godine

Novi rok useljenja studenata u novi studentski paviljon u Osijeku  je siječanj 2022. godine HRT- Radio Osijek

U Osijeku se i dalje odgađa useljenje u novi  studentski paviljon Studentskoga doma kralja Petra Svačića. Rok useljenja u novi studentski paviljon Studentskoga doma kralja Petra Svačića prolongiran je, prema posljednjim informacijama, do siječnja slijedeće godine. Potvrdio je to Drago Šubarić, prorektor strategije razvoja i financija  Sveučilišta Josip Juraj Strossmayer u Osijeku koji je pojasnio kako je  riječ je o jednoj grupi namještaja oko čije je  nabave došlo do problema s dobavljačem.

-Za opremanje  paviljona predviđeno je šest grupa namještaja, odradili smo pet, a zapeli smo na jednoj grupi jer dobavljač kojega smo odabrali  na natječaju  uslijed pandemije i nekih tehničkih problema nije bio u stanju to odraditi. Morali smo raskinuti ugovor, raspisali smo novi natječaj koji je pri završetku i do kraja rujna trebali bismo potpisati ugovor. Rok je za dobavu te grupe namještaja tri mjeseca i u siječnju bismo trebali primiti studente u paviljon- rekao je ŠUbarić

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u novom paviljonu, do useljenja će primati subvencije od 200 kuna za smještaj kod privatnih stanodavaca. Novi paviljon ima 404 sobe, 796 ležajeva i  omogućuje smještaj za 776 studenata. Vrijednost je izgradnje 191 milijun kuna.

Pročitano 704 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI