Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

OBŽ dodijelila 300 tisuća kuna potpora poslijediplomcima

OBŽ dodijelila 300 tisuća kuna potpora poslijediplomcima Foto: OBŽ

Osječko-baranjska županija i ove je godine provela Natječaj za dodjelu potpora za poslijediplomski studij za akademsku 2020./21. godinu.

Pristigle su 72 prijave, potom je za 65 kandidata koji su ispunjavali sve propisane uvjete raspodijeljeno ukupno 299.763,15 kuna, a u petak je osječko-baranjski župan Ivan Anušić uručio ugovore korisnicima potpore.

- Osječko-baranjska županija godinama dodjeljuje potpore za financiranje postdiplomskih studija, s tim da smo ove godine podigli iznos za dodjelu na ukupno 300.000,00 kuna. Ovim sredstvima želimo pomoći mladim ljudima u njihovom cjeloživotnom obrazovanju te kako bi stečena znanja i vještine uspješno primijenili u stvaranju bolje i kvalitetnije zajednice. Ovo je samo jedna od niza potpora Osječko-baranjske županije, poput besplatne školske prehrane, sufinanciranja kamate stambenih kredita ili besplatne studentske karte za vlak i brojnih drugih kojima svoje sugrađane nastojimo pratiti u svim segmentima njihova života - rekao je župan Ivan Anušić.

Pročitano 320 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI