Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Sastanak dožupana Jeremića s predstavnicima veleposlanstava Republike Srbije i Bosne i Hercegovine

Sastanak dožupana Jeremića s predstavnicima veleposlanstava Republike Srbije i Bosne i Hercegovine Foto: VSŽ

Zamjenik vukovarsko – srijemskog župana Srđan Jeremić primio je u radni posjet predstavnike Veleposlanstva Republike Srbije i Republike Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj i to otpravnika poslova Veleposlanstva Republike Srbije Davora Trkulju i veleposlanika Bosne i Hercegovine Aleksandra Vranješa.

Jeremić ih je upoznao s radom i ulogom Županije kao i glavnim pravcima djelovanja i planiranim aktivnostima u nadolazećem razdoblju, te najavio intenzivniju suradnju svih nacionalnih manjina sa obje države.

Otpravnik poslova Veleposlanstva Republike Srbije, Davor Trkulja naglasio je dobru suradnju sa predstavnicima srpske zajednice na istoku Hrvatske te izrazio nadu da će se ona nastaviti.

Veleposlanik BiH, Aleksadar Vranješ je naglasio dobru prekograničnu suradnju Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a jedan od kapitalnih projekata je gradnja mosta preko rijeke Save na graničnom prijelazu Gunja-Brčko. U prvoj fazi će se rekonstruirati postojeći most koji više nije za teretni promet, a druga faza obuhvaća gradnju novog mosta.

Pročitano 433 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI