Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Osječko-baranjska županija u poduzetništvo izdvaja 9,8 milijuna kuna

Osječko-baranjska županija ulaže znatna sredstva za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, a posebno poduzetništva žena koje je u porastu. Potvrdila je to pročelnica Upravnoga odjela za gospodarstvo Ivana Katavić Milardović. Ona je naglasila kako od ukupnog broja poslovnih subjekata koji posluju na području Osječko-baranjske županije 25 posto je u vlasništvu žena poduzetnica, a od ukupnog broja nezaposlenih na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje čak je 60 posto žena. Ovi podatci su potaknuli kreiranje programa namijenjenih poduzetnicama, rekla je Ivana Katavić Milardović.

-Ženama poduzetnicama namijenili smo beskamatne kredite do 2 milijuna kuna, kako početnicama, tako i onima u fazi rasta i razvoja- naglasila je  Katavić Milardović

Ivana Katavić Milardović  je dodala kako Osječko-baranjska županija već nekoliko godina za redom u sklopu osječkog jesenskog sajma organizira posebnu izložbu ženskog poduzetništva.

-Svim poduzetnicama koje posluju na području naše županije organiziramo besplatan nastup na sajmovima na način da zakupimo određeni dio sajamskog izložbenog prostora i poduzetnice se trebaju samo javiti u Upravni odjel za gospodarstvo Osječko-baranjske županije ili izravno na sajam i bit će im omogućeno besplatno sajmovanje- rekla je Katavić Milardović.

Dodajmo i podatak kako Osječko-baranjska županija u poduzetništvo ove godine ulaže 9,8 milijuna kuna.

Pročitano 567 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI