Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Danas započinje jesenska kampanja Inicijative 40 dana za život

Danas započinje jesenska kampanja Inicijative 40 dana za život Inicijativa 40 dana za život

Jesenska kampanja  Inicijative 40 dana za život započinje danas, 22. rujna, a traje do 31. listopada ove godine.

-Riječ je o molitvenoj, miroljubivoj inicijativi, koja se održava u šesto gradova diljem svijeta, a sadrži tri elementa molitvu, post i miroljubiva bdijenja ispred klinika za pobačaje, bolnica, domova zdravlja, ali  i osvješćivanje lokalne zajednice unutar kojih idemo po župama, crkvama, zajednicama, govorimo o problematici pobačaja i pozivamo ljude da se uključe u ovu molitvenu inicijativu.- pojasnila je Lidija Dugan predsjednica Udruge Hrvatska za život.

U Hrvatskoj će se kampanja održati u 35 gradova, što je u odnosu na broj gradova i najrasprostranjenija inicijativa u jednoj zemlji.

- Ukupno do sada smo u Hrvatskoj imali do 12 tisuća sudionika, a jedan od najvećih rezultata jeste da je ovom Inicijativom u Hrvatskoj spašeno više od 100 djece, od 2014. godine, od kada se kampanja provodi. – naglasila je Lidija Dugan,

Kampanja inicijativa 40 dana za život u Vukovaru će se održavati ispred Nacionalne memorijalne bolnice. U kampanju  se može uključiti bilo tko bez obzira na vjeroispovijest. Ispred Nacionalne memorijalne bolnice  u Vukovaru kampanja će se održavati svaki dan od 6 sati ujutro do 18 sati, a petkom je organizirano noćno bdijenje od 18 sati do subote ujutro.

Pročitano 472 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI