Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Položeni vijenci povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana

Položeni vijenci povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana Foto: J. Vrdoljak

Povodom Dana Svih svetih i Dušnoga dana izaslanstvo Grada Vukovara predvođeno zamjenikom gradonačelnika Filipom Sušcem, zajedno s vijećnicima Gradskoga vijeća predvođeno predsjednikom Željkom Saboom, položilo je vijence i upalilo svijeće na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskoga rata u spomen na sve poginule branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata kao i umrle građane.

- Danas smo se s dubokim poštovanjem došli sjetiti svih naših sugrađana koji više nisu s nama, a posebno branitelja i žrtava koji su svoje živote izgubili u Domovinskom ratu kako bi mi danas bili slobodni – izjavio je Sušac.

Najteže je onim obiteljima koji još uvijek ne znaju za sudbinu svojih najmilijih i nemaju gdje položiti cvijeće i upaliti svijeću. Problem nestalih je, kaže Sušac još uvijek bolno pitanje, te je izrazio nadu da će se na tome doista početi raditi.

- Grad Vukovar i građane žalosti što na to pitanje nismo stavili točku na I, te da nakon 30 godina i dalje moramo tražiti naše nestale. To nas i dalje boli, ali nadam se da će se po tom pitanju doista početi nešto raditi – rekao je Sušac.

Nakon molitve koju je predvodio fra Matija Marijić, vijenci su položeni i svijeće upaljene i na Novom groblju „Dubrava” te podno Spomen obilježja „Ovčara”, Starom katoličkom groblju i mjesnim grobljima u Sotinu i Lipovači.

Pročitano 459 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI