Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Zamjenik gradonačelnika Filip Sušac ugostio predstavnike KK Furnir i KK Sonik Puntamika

Zamjenik gradonačelnika Filip Sušac ugostio predstavnike KK Furnir i KK Sonik Puntamika FOTO: Žana Kunji

Uoči Dana sjećanja na žrtvu Vukovara u Sportskoj dvorani Borovo naselje odigrava se, u nedjelju 14. studenog, utakmica 10. kola HT premier lige između KK Furnir iz Zagreba i KK Sonik Puntamika iz Zadra.

Predstavnike košarkaških klubova ugostili su zamjenik gradonačelnika Grada Vukovar Filip Sušac i pročelnik Upravnog odjela za sport, obrazovanje i branitelje Darko Dimić

- Iznimna je čast ugostit naše košarkaške prijatelje i čast nam je što su prepoznali grad Vukovar, što poštuju i njeguju žrtvu grada Vukovara. Odlučili su odigrati utakmicu HT premier lige u Vukovaru, što je uistinu hvale vrijedna priča jer u ovim tužnim vremenima jedna lijepa i sportska priča će izaći iz našeg grada. Moramo razbiti monotoniju i misao da je Vukovar mrtav grad. Vukovar je grad koji živi i duboko njeguje sve što mu se dogodilo – rekao je Sušac te dodao kako se nada tradicionalnom održavanju utakmica u Vukovaru.

kk susac 2

Pero Perić, sportski direktor KK Sonik Puntamika i Boris Gnjidić, direktor KK Furnir razmijenili su prigodne poklone sa zamjenikom Sušcem te izrazili nadu za dugogodišnjim održavanjem utakmica uoči Dana sjećanja.

- Sutrašnjom utakmicom želimo odati počast žrtvama Vukovara i Škabrnje, nadam se da će dvorana biti posjećena i da ćemo gledati dobru košarku. - rekao je Boris Gnjidić, direktor KK Furnir.

Organizaciji utakmice pomogli su Grad Vukovar i Hrvatski košarkaški savez, a prenositi će se na nacionalnoj televiziji.

Pročitano 444 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI