Ispiši ovu stranicu

Besplatne gimnastičke radionice

Besplatne gimnastičke radionice Foto: Gimnastičko društvo Osijek - Žito

Zahvaljujući podršci Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, ovog vikenda u dvorani Sokol Centar bit će organizirane besplatne gimnastičke radionice za roditelje i djecu u dobi od 18 do 36 mjeseci starosti.

Radionice su dio projekta "Zdrav roditelj - zdravo dijete" koji za cilj sadašnjim i budućim roditeljima djece do 3 godine starosti osigurati podršku u razvoju roditeljskih kompetencija kroz sudjelovanje u nizu radionica i sportskih druženja roditelja i djece.

Navedeni projekt provodi Gimnastičko društvo Osijek – Žito do kolovoza 2022. godine kroz Poziv za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2021. godinu.

- Cilj ovih radionica je da djeca u sigurnom okruženju, pod nadzorom trenera i uz pomoć roditelja učine prve gimnastičke korake, a sudjelujući u programu, roditelji i djeca imaju priliku ostvariti dublju emotivnu povezanost te se u djeci izgrađuje i potiče razvoj samopouzdanja i vjere u vlastite sposobnosti – rekla je tajnica Gimnastičkog društva Osijek – Žito, Ivana Maltašić.

Prijave na buduće aktivnosti moguće je napraviti kontaktom na broj 091 421 1188.

Pročitano 502 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI