Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Dodijeljene Volonterske nagrade za 2021. godinu

Dodijeljene Volonterske nagrade za 2021. godinu FOTO: Žana Kunji i PRONI centar

Uoči Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca, PRONI centar za socijalno podučavanje, nositelj programa Volonterski centar Vukovar dodijelio je Volonterske nagrade za 2021. godinu pod sloganom „Znam zašto volontiram”.

- Ove godine imali smo veliki broj nominiranih kandidata što nas zaista veseli jer to znači da se volonterstvo na području grada širi i da imamo sve veći broj pojedinaca koji žele volontirati - rekao je Goran Jelenić, voditelj Volonterskog centra Vukovar.

volonteri 2

Nagrade se dodijeljene u tri kategorije. Nagradu za Volonterski anganžman pojedinca uručena je Jeleni Lukić iz Vukovara koja je volontirala u podružnici Udruge Breza te pomagala djeci na različite načine.U istoj kategoriji nagrada je uručena i Jasminki Bakici iz Nuštra koja sedmu godinu za redom volontira u domu za starije osobe. Udruzi za pomoć i podršku roditeljima djece s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima „Tko se boji sutra još” u ruke je otišla nagrada za primjer dobre prakse uključivanja volontera, a nagradu za postignuti učinak volonterske akcije osvojila je Gimnazija Vukovar za provedenu akciju „72 sata bez kompromisa”.

Iz PRONI centra izrazito su zadovoljni volonterstvom ovoj godini i nadaju se i daljnjem uključivanju novih sugrađana. 

Pročitano 613 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI