Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Socijalna samoposluga: Najpotrebitijima uljepšani blagdani

Socijalna samoposluga: Najpotrebitijima uljepšani blagdani FOTO: ARHIVA HRV

Humanitarna udruga „Duga” Vukovar osnovana je 2013. godine, a prvi projekt koji je pokrenut bio je Socijalna samoposluga koja u Vukovaru djeluje u ulici Sajmište 23. Socijalnu samoposlugu koristi 600-tinjak obitelji s područja grada Vukovara te prigradskih naselja Sotina i Lipovače. Ove godine, kao i prethodnih, djeci su pripremili prigodne paketiće u suradnji s tri osnovne škole. Djece korisnika socijalne samoposluge je 202.

DOVOLJAN BROJ NAMIRNICA

Tamara Mikulić, predsjednica Humanitarne udruge „Duga” Vukovar rekla nam je kako trenutno imaju dovoljno namirnica i kako su u božićno vrijeme podijelili sve što su planirali za korisnike.

- Zahvaljujući donatorima, starim i novim, iako odaziv nije onakav kao prošlih godina, uz pomoć dobrih ljudi ne možemo se žaliti na donacije – rekla je Mikulić te dodala kako je godina bila dosta loša.
- Ne oslanjamo se samo na donacije nego i na projekte poput europskog projekta „Kap dobrote” kroz koji smo uspjeli osigurati pakete hrane za naše područje, grad Ilok i sedam okolnih općina. Pomoću projekta izgurali smo i ovu godinu - zaključila je Tamara Mikulić, predsjednica Humanitarne udruge "Duga" Vukovar. Za kraj je istaknula kako je ipak najvažnije da su korisnicima zadovoljene potrebe i da im je blagdanski stol nešto veći nego inače.

POMOZI I TI

Svi koji žele pomoći najugroženijima u Vukovaru i donirati Socijalnoj samoposluzi, mogu poslati ili donijeti svoje donacije, a najpotrebnije su namirnice i higijenske potrepštine, na adresu:
Humanitarna udruga 'Duga', Socijalna samoposluga, Sajmište 23, 32000 Vukovar.

Pročitano 404 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI