Ispiši ovu stranicu

U Županji uskoro kreće naplata parkinga kod Doma zdravlja

Za građane grada Županje uskoro počinje naplata parkiranja kod Doma zdravlja te će se time proširiti zona naplate u Županji.

Ovom odlukom želi se u tom dijelu grada regulirati promet, a osim Doma zdravlja tamo se nalaze i ostale ustanove poput Crvenog križa, Centra za socijalnu skrb, vrtića te Osnovne škole „Ivana Kozarca".

- U postupku je uvođenje naplate parkiranja najviše zbog reguliranja prometa u tom dijelu grada jer se tamo uglavnom nalaze ustanove. Što se tiče parkirnih mjesta ona su već bila označena samo je bilo pitanje kad će se uvesti naplata. Najviše problema je bilo kod Doma zdravlja gdje su se parkirali oni koji bježe od naplate parkinga i tako zauzimali mjesta uglavnom pacijentima i djelatnicima ustanova. - rekao je Marko Adžamić direktor Stanobiroa d.o.o. te nadodao kako je Županja grad među rijetkim gradovima u Hrvatskoj koji su zadržali nisku cijenu dnevne karte od 20 kuna, a uz to i svim građanima koji stanuju ili rade u zoni naplate parkiranja ponuđena je i povlaštena mjesečna karta simboličnog iznosa.

 

Pročitano 565 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI