Ispiši ovu stranicu

Gotovo 300 novih slučajeva korone u našoj županiji!

Gotovo 300 novih slučajeva korone u našoj županiji! Foto: Arhiv HRV-a

Prema pristiglim podatcima jutros u 8 sati, u posljednja 24 sata na području Vukovarsko-srijemske županije od 575 testiranih osoba na Covid-19, zaraženo je njih 298, priopćeno je iz županijskoga Stožera civilne zaštite. Preminulih osoba od posljedica ove zaraze nema.

Najviše zaraženih, čak 79 je u Vinkovcima, slijedi Vukovar s 34 slučaja te Županja s 23. Covid-19 evidentiran je i kod osoba iz  Nuštra, Komletinaca, Otoka, Vođinaca, Bošnjaka, Privlake, Andrijaševaca, Iloka, Soljana, Starih Mikanovaca, Babine Grede, Cerne, Gaboša, Ivankova, Gradišta, Rajeva Sela, Rokovaca, Tordinaca, Bobote, Jarmine, Slakovaca, Starih Jankovaca, Štitara, Tovarnika, Vrbanje, Bogdanovaca, Borova, Drenovaca, Korođa, Markušice, Mirkovaca, Petrovaca, Posavskih Podgajaca, Cerića, Gunje, Lovasa, Marinaca, Nijemaca, Novih Jankovaca, Opatovca, Prkovaca, Račinovaca, Retkovaca, Svinjarevaca, Šiškovaca i Vere. 

Od početka epidemije ukupan broj oboljelih je 22923, od kojih su 21264 osobe ozdravile, a od posljedica ih je preminulo 389.  

Trenutno je u županiji hospitalizirano 46 pacijenata, a u samoizolaciji se nalazi 885 osoba. 

U sustavu zdravstva pozitivno je 68 radnika, a u samoizolaciji ih je 20. U sustavu obrazovanja, zaražena su 103 nastavnika i 259 učenika dok je u samoizolaciji  40 nastavnika i čak 773 učenika. 

Pročitano 464 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar