Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

U županiji na koronavirus novopozitivne 243 osobe

U županiji na koronavirus novopozitivne 243 osobe Foto: Arhiva HRV-a
U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata su 243 nove pozitivne osobe na COVID-19, potvrđene PCR testiranjem ( 92 osobe iz Vinkovaca, 15 osoba iz Otoka, 14 osoba iz Županje, 11 osoba iz Ivankova, deset osoba iz Privlake, po devet osoba iz Bošnjaka, Rokovaca i Slakovaca, osam osoba iz Cerne, sedam osoba iz Nuštra, po šest osoba iz Andrijaševaca i Vukovara, pet osoba iz Jarmine, po četiri osobe iz Babine Grede, Soljana i Tovarnika, po tri osobe iz Drenovaca i Komletinaca, po dvije osobe iz Gradišta, Korođa, Nijemaca, Posavskih Podgajaca, Rajevog Sela, Starih Mikanovaca, Štitara i Vođinaca, te po jedna osoba iz Bobote, Cerića, Mirkovaca, Novih Mikanovaca, Orolika, Retkovaca, Starih Jankovaca i Šiškovaca ). 
Preminule su tri osobe.
Od početka epidemije ukupan broj oboljelih osoba je 23429, od kojih je 21698 izliječeno, a ukupno su preminule 394 osobe.
Trenutno je u županiji 46 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti.
U protekla 24 sata testirano je 460 osoba, te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 126459.
U samoizolaciji se na području županije nalazi 769 osoba.  
Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji, 69 je pozitivnih osoba iz sustava zdravstva ( osam liječnika, 39 med. sestara / tehničara, 15 drugih zdravstvenih radnika, sedam nezdravstvenih radnika zaposlenih u zdravstvu ).
U samoizolaciji iz sustava zdravstva nalazi se 20 radnika ( dva liječnika, 12 med. sestara / tehničara, četiri druga zdravstvena radnika, dva nezdravstvena radnika zaposlena u zdravstvu ).
Napomena:  Podaci iz sustava obrazovanja ažurirat će se u ponedjeljak.
Pročitano 363 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI