Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Humanitarna akcija: Nuštarac Noah treba našu pomoć

Ilustracija Ilustracija FOTO: ARHIVA HRV

„Noah – utjeha, mir, odmor” naziv je humanitarne akcije koja će se održati u subotu 19. veljače na središnjem trgu u Nuštru kako bi se prikupila pomoć za malenog Noaha oboljelog od akutne mijeloične leukemije i njegovu obitelj. 

Nuštranin Ivan Nestorović, sumještanima poznat pod nadimkom Žika, nalazi se u teškoj životnoj situaciji. Naime, sin Noah obolio je od akutne mijeloične leukemije, a kćer Kiara hospitalizirana je zbog bolesti bubrega. Liječe se u KBC-u Rebro u Zagrebu što zahtjeva učestale i dugotrajne hospitalizacije, a djeci je potrebna stalna prisutnost roditelja. Kako bi se Ivanu olakšala ova izazovna životna situacija, nuštranka Magdalena Galić organizira humanitarnu akciju  u sklopu koje će se molitvom, darovima i financijskom pomoći pružiti potpora ocu oboljele djece.

- Akcija će se održati sutra od 9 do 19 sati na trgu u Nuštru gdje ćemo prikupljati novčana sredstva. Naši najmlađi moći će sudjelovati u akciji „Medo za medu” tako što će biti u mogućnosti ubacivati kovanice od pet kuna, popularnog naziva „medo”, u kasicu istog oblika. Također, od 15 sati igrati će se i humanitarna nogometna utakmica - istaknula je Galić te je pozvala sve ljude dobrog srca da se odazovu i budu potpora te je dodala kako se nada da će se Noah uskoro vratiti na igralište.

Pročitano 496 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI