Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Predstavnici naše županije i Grada Vinkovaca u radnom posjetu Mostaru, Širokom Brijegu i Ljubuškom

Predstavnici naše županije i Grada Vinkovaca u radnom posjetu Mostaru, Širokom Brijegu i Ljubuškom FOTO: Grad Vinkovci

Predstavnici Vukovarsko – srijemske županije i Grada Vinkovaca danas su u Mostaru održali radni sastanak s dr. Draganom Čovićem, predsjedateljem Doma naroda parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Na sastanku se razgovaralo o budućoj suradnji i zajedničkim projektima te je zaključeno kako se mora aktivno nastaviti raditi na unaprjeđenju odnosa te na što kvalitetniji način rješavati otvorena pitanja kroz zajedničke vrijednosti, a kako bi u budućnosti osigurali što bolje uvjete života za Hrvate u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Predstavnici Grada Vinkovaca nazočili su jučer i  Svečanoj sjednici Gradskog vijeća u Ljubuškom koja je održana povodom Dana grada, a radni sastanak održali su i s gradonačelnikom Mostara Mariom Kordićem, predsjednikom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenkom Hercegom te s gradonačelnikom Širokog Brijega Mirom Kraljevićem i gradonačelnikom Ljubuškog Vedranom Markotićem. Gradonačelnik Mostara upoznao je goste s aktualnom situacijom u Mostaru s fokusom na komunalna pitanja, pokretanje gospodarskog razvoja i revitalizaciju Zračne luke Mostar, dok je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić istaknuo kako je cilj sastanka ostvarivanje prijateljske veze između predstavnika vlasti dok ona druga odavno postoji.

Na sastanku s predsjednikom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenkom Hercegom, razmatrane su mogućnosti intenziviranja postojećih dobrih odnosa te su se dotakanuli i mogućnosti pripreme i provedbe zajedničkih EU projekata, a nakon sastanka posjetili su Franjevački crkvi i Studentski dom „Dompers” u Mostaru.

Pročitano 357 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI