Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik Penava uputio zamolbu ministarstvu da se za smještaj izbjeglica iz Ukrajine na raspolaganje stavi Hostel Zagreb

Gradonačelnik Penava uputio zamolbu ministarstvu da se za smještaj izbjeglica iz Ukrajine na raspolaganje stavi Hostel Zagreb FOTO: GV

Kako su priopćili iz Grada Vukovara, vukovarski gradonačelnik Ivan Penava uputio je dopis Vladi Republike Hrvatske i Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine koji sadrži prijedlog da se žurnom reakcijom izbjeglicama iz Ukrajine omogući smještaj na području Vukovara, u Hostelu Zagreb, poznatijem kao tzv. Samačkom hotelu u Borovu naselju koji djeluje u sklopu „Javne ustanove Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar“, a koji je u vlasništvu Republike Hrvatske.

S ciljem pomoći narodu Ukrajine koji trenutno proživljava nezamislive strahote Grad Vukovar očekuje brzu reakciju nadležnog ministarstva.

U priopćenju stoji kako Grad Vukovar iskazuje svoju punu podršku ukrajinskom narodu te se nadaju kako će ovi nemili događaju završiti u što skorijem roku sa što manjim posljedicama za stanovništvo Ukrajine jer su građani Vukovara nepravdu rata prije 30 godina osjetili i sami.

Pročitano 1382 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI