Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Uskrsnice i poklon paketi za Vukovarce u potrebi

Uskrsnice i poklon paketi za Vukovarce u potrebi Foto: J. Vrdoljak

Grad Vukovar je kao i ranijih godina povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa, osigurao jednokratnu novčanu naknadu korisnicima prava na naknadu za troškove stanovanja sa socijalnim statusom i poklon pakete za korisnike Pučke kuhinje.

Na konferenciji za novinare gradonačelnik Ivan Penava je uz lijepe želje za nadolazeći blagdan rekao, kako je cilj ovih mjera omogućiti svim građanima Vukovara da sa svojim obiteljima dostojanstveno provedu nadolazeće blagdane.

- Grad Vukovar sustavno skrbi o najosjetljivijim skupinama društva tako da od 2007. godine dodjeljujemo jednokratnu novčanu naknadu korisnicima prava na naknadu za troškove stanovanja sa socijalnim statusom, a od 2016. godine dodjeljujemo prigodne poklon pakete korisnicima Pučke kuhinje – rekao je gradonačelnik.

Korisnicima prava na naknadu za troškove stanovanja sa socijalnim statusom, Grad Vukovar će ove godine isplatiti jednokratnu novčanu naknadu u iznosu od 250,00 kuna za 220 korisnika za što su osigurana sredstva u iznosu od 55.000 kuna.

Po riječima Josipa Paloša, pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti, isplata će se korisnicima uz predočenje osobne iskaznice vršiti u poslovnicama FINA-e u razdoblju od 11. travnja 2022. godine do 31. svibnja 2022. godine.

Grad je također za korisnike Pučke kuhinje osigurao 80 prigodnih poklon paketa u vrijednosti do 200 kuna, a za tu je vrstu pomoći izdvojeno 16.000 kuna. Podjela će se vršit u prostorijama Pučke kuhinje u Vukovaru u razdoblju od 11. do 14. travnja.

Pročitano 518 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI