Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Pavliček o izostanku Šimpragine osude incidenta u Kninu

Marijan Pavliček, saborski zastupnik i predsjednik HS Marijan Pavliček, saborski zastupnik i predsjednik HS Foto: Arhiva HRV

Saborski zastupnik i predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček govoreći u Hrvatskom saboru rekao je kako zastupnica Anja Šimpraga (SDSS), koja bi trebala postati novom potpredsjednicom Vlade, nije osudila incidente koji su se za pravoslavni Uskrs dogodili u Kninu.

 

U slobodnom govoru u ime Kluba Hrvatskih suverenista, Pavliček je podsjetio kako su tada u Kninu, rodnom kraju zastupnice Šimprage, osvanuli plakati koji veličaju paratvorevinu SAO Krajinu i četničke vojvode.

Rekao je kako je izostala osuda ovoga incidenta od strane zastupnice Šimprage, koja se kako je rekao „proslavila u Saboru srceparajućim slobodnim govorom” o tome kako je kao maloljetna djevojčica morala napustiti rodni Knin zbog vojno-redarstvene akcije Oluje, a mnogi mediji su stali na njezinu stranu.

REKORDAN BROJ MINISTARA

Vezano uz predstojeću rekonstrukciju Vlade, Pavliček je naglasio kako je premijer Andrej Plenković rekorder po broju ministara u njegova dva mandata.

- To samo pokazuje da Plenković nema kvalitetan kadar ili bira loše, odnosno koruptivne ljude. Nikako drugačije se ne može objasniti da toliko ministara u šest godina napusti Vladu zbog sumnje na korupciju – zaključio je Pavliček.

Pročitano 496 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI