Ispiši ovu stranicu

Smijenjen Mikulić, imenovana Ivana Pavasović

Sjednica skupštine Sjednica skupštine OBŽ

Na početku sjednice Skupštine Osječko-baranjske županije dopunjen je dnevni red, uvrštena je točka razrješenje dosadašnjega ravnatelja Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije Davora Mikulića i imenovanje vršiteljice dužnosti ravnatelja, a to je sada Ivana Pavasović. 

- U utorak prijepodne istražitelji su najavili svoj dolazak u prostore agencije, a o svim drugim naknadnim događajima nemamo nikakvih saznanja, osim informacija iznesenih u priopćenjima DORH-a i USKOK-a. Važno je naglasiti da Agencija nastavlja normalno raditi, a imenovana je i v.d. ravnateljice Ivana Pavasović, inače dugogodišnja djelatnica te ustanove - pojasnio je zamjenik župana Mato Lukić.

U radu skupštine sudjelovao je 41 vijećnik od njih 47, a raspravljali su o izvještaju o izvršenju Proračuna Osječko-baranjske županije, prijedlozima odluka o potporama za poticanje razvoja poduzetništva, dodjeli pomoći jedinicama lokalne samouprave, potporama u ruralnom turizmu, sufinanciranju kapitalnih ulaganja u sportske objekte i terene i, dodjeli pomoći vjerskim zajednicama.

Pročitano 508 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun