Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Održan buvljak Daj 5 za zeleni svijet!

Održan buvljak Daj 5 za zeleni svijet! Foto: DV Vukovar I

Povodom Svjetskog dana činjenja dobrih djela Dječji vrtić Vukovar I organizirao je drugi vukovarski buvljak koji je održan ispred Eko vrtića Leptirić.

Buvljak je održan u okviru projekta Daj 5 za zeleni svijet! Ova akcija u zajednici značajna je za unaprijeđenje kvalitete života te jačanja međusektorske suradnje. Posebno se ističe važnost njegovanja volonterskog značaja od najmlađe dobi, ali i stvaranje prilika za aktivno djelovanje građana u zajednici.

- Pokušavamo educirati naše sugrađane, djecu i roditelje o razvrstavanju otpada, o brizi i uporabi onoga što ne koristimo, tekstila, igračaka i ostaloga što vrlo lako možemo prodati, zamijeniti ili pokloniti – rekla je voditeljica i odgojiteljica područnog odjela Leptirić Kristina Zorić Beslema.

 Buvljak se pokazao kao idealna prilika za razmjenu, prodaju i povoljnu kupovinu kvalitetne i očuvane odjeće i obuće, ali i idealna prilika za dobru zabavu i druženje. Stoga u ovom Eko vrtiću s nestrpljenjem čekaju novo druženje kada će organizirati sljedeći buvljak.

Pročitano 509 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI