Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Nevrijeme u Vukovarsko-srijemskoj županiji

nevrijeme nevrijeme Foto: HRV

Jučer krajem dana Vukovarsko-srijemsku županiju  je zahvatilo grmljavinsko nevrijeme praćeno jakom kišom.

Najviše problema evidentirano je u gradu Vukovaru gdje je voda prodirala u podrumske prostorije stambenih i poslovnih objekata u ulicama Augusta Cesarca, Strossmayerovoj, Dobriše Cesarića, I.G.Kovačića i Hrvatske nezavisnosti.

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Vukovar su crpkama intervenirali u osam objekata, a bili su angažirani i u spašavanju betonskog potpornog zida u dvorištu obiteljske kuće u ulici I.G.Kovačića kojem je prijetilo rušenje bujicom vode. U istoj ulici odvodna mreža nije mogla primiti postojeću količinu vode te se na cesti stvorilo jezero dubine 70-tak cm zbog čega su intervenirao vukovarski Vodovod.

Voda je uzrokovala i stvaranja rupa u asfaltu na cestama u Dunavskoj ulici i Trgu Kralja Tomislava, a u Posavskim Podgajcima grom je udario u obiteljsku kuću, pri čemu je jedna osoba zadobila ozlijede. Ozlijeđena osoba je zbrinuta u OB Vinkovci, a na objektu nije nastala materijalna šteta.

Udar groma u dalekovod oko 20 sati uzrokovao je i prekid u opskrbi električnom energijom za potrošače u Šarengradu, Bapskoj, Mohovu i dijelu grada Iloka. Kvar je otklonjen oko 21 sat, a djelatnici „Elektre“ bili su angažirani i zbog kvarova u Ivankovu, te u Vukovaru  u ulicama  Ilirska, Orahovačka, Ukrajinska i E.Kvaternika.

Pročitano 2800 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI