Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

„Prvosvibanjski izlet u Adici” uz 1500 porcija graha

Zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Filip Sušac sugrađanima je s učenicima Srednje strukovne škole "Marko Babić" podijelio 1500 porcija graha Zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Filip Sušac sugrađanima je s učenicima Srednje strukovne škole "Marko Babić" podijelio 1500 porcija graha FOTO: Žana Kunji

Međunarodni praznik rada Vukovarke i Vukovarci, uz bogat ovogodišnji sadržaj, proslavili su tradicionalno u park-šumi Adica.

Nakon dvije godine obilježavanja 1. svibnja u posebnim uvjetima zbog pandemije koronavirusa, ove godine se proslava Međunarodnog praznika rada vratila na tradicionalnu lokaciju, u omiljeno izletište svih sugrađana, park-šumu Adica. Grad Vukovar i Turistička zajednica grada Vukovara organizirali su tom prigodom podjelu 1500 porcija graha, a u tome su im pomogli volonteri-učenici Srednje strukovne škole „Marko Babić”.
- Konačno nakon dvije godine Međunarodni praznik rada obilježavamo ponovno u Adici i tom prigodom podijelili smo 1500 porcija graha našim sugrađankama i sugrađanima. Osim graha organizirani su i brojni popratni sadržaji poput lunaparka i drugih igrala za djecu i jako sam sretan što smo se okupili u ovako velikom broju – rekao je zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Filip Sušac.

lunapark adica
Lunapark i igrala za najmlađe sugrađane. 

VELIK BROJ POSJETITELJA

Zadovoljstvo okupljenima i sadržajem izrazila je i direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić koja je istaknula važnost druženja i zajedničkih aktivnosti sugrađana.
- Park-šuma Adica jedno je od naših najznačajnijih izletišta, prije svega zbog sporta i boravka u prirodi. U pripremi je projekt turističke valorizacije park-šume Adica gdje će se graditi šetnica od središta Vukovara, adrenalinski park i drugo. Uz postojeće sadržaje i prirodu koju nam ovo izletište pruža, uskoro će sugrađani i posjetitelji moći uživati u zaista bogatom sadržaju – rekla je Sekulić.

adica 2022 prvi svibnja
Međunarodni praznik rada ove godine u Adici proslavilo je mnoštvo sugrađanki i sugrađana.

„Prvosvibanjski izlet u Adici” posjetio je velik broj sugrađanki i sugrađana, a lunapark i igrala za djecu otvorena su za korištenje do kraja dana.

Pročitano 597 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI