Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Olujno nevrijeme nanijelo Iloku velike štete

Ilok pod vodom Ilok pod vodom Foto: A. Lovrić

Nevrijeme praćeno obilnom kišom u subotu poslijepodne pogodilo je Ilok i okolicu. Zbog velike količine kiše koja je pala u kratkom vremenu poplavljeni su dijelovi grada, a voda je ušla u podrume u nižim dijelovima grada.

Najkritičnije je bilo u ulici Matije Gupca gdje je voda ušla i u kuće. Podrumske prostorije ambulante Ilok također su bile poplavljene, a jedna intervencija ispumpavanja vode zabilježena je i u Šarengradu.

Vatrogasci su zabilježili 30-ak intervencija ispumpavanja vode i čišćenja blatnih nanosa sa prometnica. Na prometnicama u neposrednoj blizini Drljanskog potoka, zbog njegovog izlijevanja iz korita došlo je do prekida prometa na nekoliko mjesta.

Kako doznajemo iz JVP Ilok, stanje je sada mirno, a vatrogasci nastavljaju s ispumpavanjem vode iz podruma u ulici Matije Gupca. I djelatnici komunalija imali su pune ruke posla s oborinskim vodama koje su pravile velike probleme, a najveći problem bio je nabujali Drljanski potok koji se izlijevao zbog začepljena propusta.

Sve štete koje su nastale na objektima u nadležnosti Komunalija još sinoć su uspješno sanirane. U Mohovu je bujica odnijela i dio kolektora postavljenih u ulici Hrvatskih branitelja.

Pročitano 3141 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI