Ispiši ovu stranicu

Policija pronašla više od šest kilograma marihuane u Osijeku

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV/Klaudija Boras

Dojavu da nepoznata osoba narušava javni red i mir na benzinskoj postaji na osječkoj Južnoj obilaznici policajci su primili u nedjelju u ranojutarnjim satima.

Nakon alkotestiranja je utvrđeno da 25-godišnjak, koji je pravio nered, ima 2, 25 promila alkohola u krvi. Unatoč upozorenjima policajaca muškarac je nastavio s vrijeđanjem policijskih službenika te je priveden, a njegov dom pretražen. Pronađeno je deset paketa s ukupno 6.470 grama marihuane, pištolj marke „CZ“ model 75 s pripadajućim spremnikom, 17 metaka kalibra 9 milimetara i zračnu pušku marke "CZ".

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje osnove sumnje da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo prijetnje prema službenoj osobi i kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Protiv počinitelja slijedi Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, kao i Optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Pročitano 267 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI