Ispiši ovu stranicu

Zbog održavanja Vukovarskog polumaratona u subotu posebna regulacija prometa od 9-13 sati

Vukovar Vukovar Foto: HRV - Valerija Lozančić

U subotu, 28. svibnja  u Vukovaru će se održati četvrti po redu Vukovarski polumaraton tijekom kojega će na snazi biti posebna regulacija prometa u vremenu od 9 do 13 sati.

Za potrebe Vukovarskog polumaratona, u subotu, 28. svibnja u vremenu od 9 do 13 sati, bit će zatvorene sljedeće ulice: Josipa Jurja Strossmayera, Parobrodarska ulica, Dunavska šetnica, Županijska ulica kod Luke Vukovar, Priljevo ulica, Kudeljarska ulica, Ulica Matice hrvatske, Ulica 204. vukovarske brigade, Ulica kardinala Alojzija Stepinca, Frankopanska ulica, Trg Slavija, Ulica bana Josipa Jelačića do skretanja iza salaša Goldschmidt, Ulica Šamac, Samostanska ulica, Ulica Stjepana Radića, Trg hrvatskih branitelja, Ulica dr. Franje Tuđmana.

Građani se stoga mole za razumijevanje i pozivaju da sve aktivnosti planirane za taj dan obave prije samog perioda zatvaranja prometnica, a u periodu zatvorenih prometnica izađu na ulice i raznim (glazbenim) rekvizitima bodre sve trkače koji dolaze trčati u naš grad! - poručeno je iz Grada Vukovara.Manifestacija je to koja okuplja više od 500 sudionika na dvije dionice utrke od 5 i 21 kilometar.

Uz manifestaciju koja se odvija dan ranije - Erste plava liga, a na kojoj se ove godine očekuje više od 700 sudionika, u Vukovaru će u dva dana biti zasigurno preko 1200 trkača i sportaša.

Pročitano 404 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić