Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Vukovarska streljana pod vodom

SK Grič 7 SK Grič 7 Foto: A. Lovrić

Kako su u našem gradu u dva navrata bile vrlo velike oborine, tako od posljedica istih nije pošteđena niti streljana SK „Grič-7“ Vukovar.

Budući da je streljana ispod razine gradske kanalizacije i odvodnje oborinskih voda, a pored iste se nalazi septička jama koja je također dijelom iznad razine poda streljane, kod svake ovakve veće kiše streljana bude potopljena. Ovih dana je oprema u streljani dijelom uništena od vode i više ne može biti u svojoj funkciji dovoljno kvalitetna za daljnja održavanja treninga i natjecanja.

Zbog svega navedenog do daljnjeg se u tom prostoru neće održavati treninzi dok se zidovi ne osuše i dok se ne sanira nastala šteta.

Prema riječima Vinka Kovača iz SK „Grič-7“ Vukovar, bilo je samo pitanje dana kada će se ovako što dogoditi jer se otprije zna da je prostor podložan vlazi zbog čega su iz streljačkog kluba više puta upozoravali da uvjeti nisu podobni za rad s djecom, a sada zbog posljednje jake kiše koja je uzrokovala i nepopravljive štete krajnje vrijeme da se poduzmu potrebni koraci za preseljenje na neko drugo mjesto, koje bi bilo prihvatljivije za treniranje, čuvanje opreme i boravak ljudi.

Pročitano 2877 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI