Ispiši ovu stranicu

Zajednica povratnika ima novu web stranicu

Predstavljanje stranice Predstavljanje stranice ZPH OBŽ

U Veteranskom centru u Osijeku predstavljena je nova web stranica Zajednice povratnika Osječko-baranjske županije čija je adresa www.zpobz.hr.

Izrada web stranice u cijelosti je financirana iz projekta "Pravo na dom i mirna reintegracija hrvatskog Podunavlja" koji je Zajednica povratnika sa svojim partnerom braniteljskom udrugom "Heroji Osijeka" dobila na natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.

Dizajn i vizualni identitet web stranice i logotipa temelji se na bijelo-plavim bojama, dakle bojama grada Osijeka gdje je zajednica i osnovana 1992. godine..

Sadržajno web stranica prilagođena je suvremenim trendovima jednostavne i brze pretrage sadržaja, a naglasak je na sadržajima vezanim uz provedbu i napredak u provedbi EU projekta.

Putem glavnog izbornika i padajućih linkova može se vrlo lako doći i do sadržaja koji su obvezni po zakonu a to je: popis članova te opisna i financijska izvješća kao i najznačajnijim projektima koje je zajednica provela od samih početaka svoga djelovanja.

Pročitano 555 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun