Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Pozivamo vas na LikeBook 2013

Vukovar Vukovar Foto: A. Lovrić

Poštovani slušatelji HRV-a zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako nam se približio Drugi vukovarski sajam knjiga LikeBook, koji će se održati u sutra, 18. svibnja, u samom središtu Vukovara, na Trgu Republike Hrvatske 9 do 20 sati.

  I ove godine naš sajam koji zajedničkim snagama organiziraju Hrvatski radio Vukovar, Vukovarske novine i Gradska knjižnica Vukovar nije mijenjao svoj humanitarni cilj, a to je prikupljanje sredstava za plaćanje asistenata u nastavi za vukovarske osnovne škole. I ove godine imat ćemo humanitarni štand na kojem će se po simboličnim cijenama prodavati knjige prikupljene od donatora, a sav bit će uplaćen u Fond Asistenti u nastavi. Donatori  sredstva mogu uplatiti na posebno izdvojeni žiro račun Gradske knjižnice Vukovar:  Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.  2500009-1501137925. Model: 00. Poziv na broj: 39-2013.

Na vukovarskom LikeBooku sutra će se predstaviti 30-ak nakladnika/izlagača s oko 15.000 naslova, a zaljubljenici u knjige moći će kupiti knjige po uistinu atraktivnim i pristupačnim cijenama, sniženima od 20 do 80 posto.

Program ove humanitarne manifestacije je sadržajno proširen tako da će posjetitelji moći uživati, osim u susretima s autorima i glumcima, i u dječjim igraonicama, igrokazima, zanimljivim čitaonicama i radionicama crtanja stripa. Naš poznati fotograf Šime Strikoman snimit će milenijsku fotografiju, a svojim plesom u tome će ga motivirati 500 vukovarske djece. Dio ovogodišnjeg LikeBooka posvećen je gastronomskim temama tako da će posjetitelji moći i kušati vukovarske specijalitete i vina srijemskog vinogorja čime će također biti prikupljen dio novca za Fond Asistenti u nastavi. Na kraju nam preostaje jedino pozvati vas na sutrašnji sajam knjige u Vukovaru, sajam se održava u središtu grada od 9-20 sati.

Pročitano 2444 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI