Ispiši ovu stranicu

U prometnoj nesreći poginuo muškarac iz Bapske

Prometna nesreća Prometna nesreća PUVS

Završen je očevid prometne nesreće na cesti između Sotina i Tovaranika u kojoj je poginula jedna osoba, doznali smo od gasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske Dragoslava Živkovića.

Očevidom prometne nesreće, obavljenim pod rukovodstvom zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru, utvrđeno je kako je 58-godišnji vozač osobnog automobila „Mercedes“ vukovarskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Sotina u smjeru Tovarnika, dolaskom do mjesta prometne nesreće u blagom zavoju udesno osobnim automobilom prešao na lijevu prometnu traku uslijed čega je prednjim lijevim dijelom udario u prednji lijevi dio osobnog automobila „Renault“ vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnjak.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 58-godišnjak dok su 28-godišnjak i 27-godišnja putnica u njegovom vozilu lakše ozlijeđeni.

Zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru naložio je obdukciju tijela u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru.

O prometnoj nesreći policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Pročitano 439 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun