Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

OBŽ: Primjerima dobre prakse jača suradnja BiH i Hrvatske

OBŽ: Primjerima dobre prakse jača suradnja BiH i Hrvatske Foto: Osječko - baranjska županija

U okviru projekta „Unaprijeđenje regionalne suradnje i razmjena iskustava u implementaciji prekograničnih projekata“, Razvojna agencija Žepče i Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije organizirali Prekograničnu konferenciju Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Konferencija je održana u Osijeku, a uz predstavnike razvojnih agencija Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije te Općine Žepče nazočili su joj predstavnici 11 općina iz Bosne i Hercegovine.

Cilj projekta i konferencije je unaprijeđenje suradnje Hrvata iz BiH s Republikom Hrvatskom u pripremi i provođenju europskih projekata. Potporu projektu su dali zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić, načelnik Općine Žepče Mato Zovko, direktorica Razvojne agencije Žepče Branka Janko i Denis Ćosić, ravnatelj JU Županijska razvojna agencija OBŽ.

Značajan dio konferencije posvećen je predstavljanju primjera dobre prakse u suradnji na prekograničnim projektima koje su ostvarili djelatnici nazočnih razvojnih agencija.

 

Pročitano 503 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI