Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

U prometnoj nesreći jedna osoba poginula i jedna teško ozljeđena

U prometnoj nesreći jedna osoba poginula i jedna teško ozljeđena Foto: PU VSŽ

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21,35 sati na državnoj cesti D-46 jedna osoba je smrtno stradala, izvijestila je PU Vukovarsko-srijemska.

Osobnim automobilom Kia Sportage osječkih registracijskih oznaka, iz smjera Tovarnika u smjeru Vinkovaca, upravljao je 44-godišnjak iz Tovarnika ne koristeći sigurnosni pojas.

U zavoju u desno nije prilagodio brzinu kretanja vozila uslijed čega je prešao na lijevu prometnu traku i prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila Kia Stonic vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnjakinja iz Banovaca.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 44-godišnjak dok je putnik u njegovu vozilu, 26-godišnjak iz Tovarnika, također bez korištenja sigurnosnog pojasa, zadobio teške tjelesne ozljede. Lakše su ozlijeđene 24-godišnja vozačica, kao i putnica u njenom vozilu, 46-godišnjakinja iz Banovaca, navodi se u policijskom izvješću.

Zbog očevida prometne nesreće promet 3. dionicom državne ceste noćas je bio zatvoren od 22:00 do 03:15 za sva vozila od središta Slakovaca do križanja 3. dionice državne ceste D46 sa državnom cestom D57 (Đeletovci).

 

Pročitano 458 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI