Ispiši ovu stranicu

Dodatnih 1.400.000 kuna vukovarskim poduzetnicima

Gradska uprava Gradska uprava Foto: Valerija Lozančić

Iz Grada Vukovara poslali su priopćenje u kojem ističu kako su vukovarskim poduzetnicima osigurali dodatnih 1.400.000 kuna.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

-Rast i stabilnost vukovarskog gospodarstva jedan je od prioriteta na kojem ustrajno radimo posljednjih 8 godina, a kako se nalazimo u nepovoljnom razdoblju koje je izazvalo globalnu inflaciju, troškovi života, kako građanstva tako i poduzetnika enormno su porasli. U srpnju je raspisan Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za koji smo prvotno planirali 1.100.000 kuna u proračunu Grada Vukovara, no s obzirom na veliki broj pristiglih zahtjeva, donesena je odluka da se za ovaj poziv osigura dodatnih 1.400.000 kuna te će ukupan iznos dodijeljenih sredstava po ovom pozivu biti 2.541.100,00 kuna.

Potpore vukovarskim gospodarstvenicima usmjerene su na razvoj postojećih poduzetnika, ali i sufinanciranje troškova energenata čija cijena u posljednje vrijeme raste te poduzetnicima stvara dodatne poteškoće u poslovanju.

Vjerujemo kako će ovim povećanjem sredstava svi poduzetnici koji su se javili na Javni poziv i zadovoljili uvjete ostvariti potporu te kako ćemo još jednom, zajedničkim snagama očuvati gospodarsku sliku Vukovara za što smo do sada ulagali velike napore, a isto nastavljamo činiti i dalje! - priopćeno je iz Grada Vukovara. 

Pročitano 360 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić