Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Vinkovačke braniteljske udruge u novim prostorijama

Vinkovačke braniteljske udruge u novim prostorijama Foto: Novosti.hr

Grad Vinkovci osigurao je uvjete za smještaj šest braniteljskih udruga u novouređenom prostoru u Dugoj ulici, čime je omogućeno da sve ove udruge borave i rade na jednom mjestu.

Novouređene prostorije i branitelje posjetio je gradonačelnik Ivan Bosančić koji je i ovoga puta naglasio važnost djelovanja braniteljskih udruga. Po njegovim riječima, novi prostor će uvelike pružiti kvalitetniji rad braniteljskim udrugama koje su do sada bile na različitim lokacijama.

U ovom prostoru, kako je rekao, osigurana i dodatna veća prostorija upravo za zajedničko druženje kako bi članovi braniteljskih udruga zajedno dogovarali, kreirali i provodili različite aktivnosti. Na ukupno oko 100 kvadrata raspoređene su prostorije koje će koristiti Udruga ratnih veterana 109. brigade ZNG Vinkovci, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata „Krpelj“ Vinkovci, Udruga Tigar 90/91 VSŽ Vinkovci, Udruga hrvatskih obrambenih snaga Vinkovci, Udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja „Hrvatska majka Vinkovci“ i Udruga ratnih veterana 3. A. brigade ZNG „Kune“ Vinkovci.

Pročitano 311 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI