Ispiši ovu stranicu

Akcija "Manje oružja, manje tragedija" i dalje u tijeku

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Od 26. siječnja do 06. veljače 2023. godine policijski službenici protueksplozijske zaštite Policijske uprave vukovarsko-srijemske postupali su u tri dojave o dragovoljnoj predaji te u tri dojave o pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava - izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske. 

Policijski službenici su sa šest lokacija na siguran način izuzeli ukupno jednu automatsku pušku, šest komada spremnika za automatsku pušku, tri ručne bombe, 1,2 kg vojnog eksploziva (TNT), pet komada detonatorskih kapisli, četiri komada štapina, dijelove od automatske puške i 325 komada streljiva raznovrsnih promjera.

Policijski službenici protueksplozijske zaštite preuzeli su predano oružje, streljivo i eksplozivna sredstva i pohranili u skladište Policijske uprave do uništenja.

- Akcija „Manje oružja, manje tragedija“ još uvijek traje i pozivamo građane, koji još uvijek u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje i eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave i predaju policiji - poručuju iz PU vukovarsko-srijemske. 

Pročitano 175 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI