Ispiši ovu stranicu

Ponovno dopuštene posjete pacijentima u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici "Dr.Juraj Njavro" Vukovar

Nakon što je u travnju prošle godine Nacionalni stožer civilne zaštite ukinuo gotovo sve epidemiološke mjere, na snazi su ipak ostale neke odluke. Jedna se odnosi na obvezu korištenja maski za zaposlenike i pacijente u zdravstvenom sustavu i zaposlenike ustanova socijalne skrbi i posjetitelje korisnicima i druga na zabranu posjeta zdravstvenim ustanovama.

U Nacionalnoj memorijalnoj bolnici "Dr. Juraj Njavro" Vukovar, od 19. ožujka 2023. ponovno su omogućene posjete hospitaliziranim pacijentima, otkrio je za Hrvatski radio Vukovar ravnatelj bolnice, Anto Blažanović. Pojasnio je kako su posjete dozvoljene uz slijedeće preporuke.
Stručni stožer odlučio je da se dozvole posjete pacijentima. Odlučeno je da će se posjete odvijati nedjeljom od 10.30-12.00 sati, a srijedom od 14:00-15:00 sati. Pacijenta u odabranom terminu može posjetiti najviše dvije osobe, a ukoliko je gužva, onda jedna osoba. Za teže bolesne pacijente posjete se uvijek mogu dogovoriti po želji obitelji. Ulaskom u bolnicu svi moraju nositi maske - pojasnio je ravnatelj.

Pročitano 996 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI