Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Automobilom udarila maloljetnika u Vukovaru i pobjegla s mjesta nesreće

Ilustracija Ilustracija FOTO: HRV/V.L.

Iz Policijske uprave vukovarsko - srijemske izvijestili su kako je u subotu, 25. ožujka zaprimljena dojava o prometnoj nesreći u Ulici dvanaest redarstvenika u Vukovaru u kojoj je ozlijeđen maloljetnik.

 

“Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici utvrdili su kako se nepoznati vozač nepoznatim vozilom udaljio s mjesta prometne nesreće nakon što je naletio na maloljetnog pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Maloljetniku je pružena hitna medicinska pomoć u NMB "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.”, priopćili su.

UBRZO UHIĆENA 

Odmah su poduzete intenzivne mjere traganja za odbjeglim vozačem i vozilom, a nekoliko sati kasnije policijski službenici pronašli su osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom. 

Nad automobilom je obavljen očevid te je utvrđeno da je njime upravljala 38-godišnjakinja koja je potom uhićena. Nad njom je provedeno  kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“.

Od vozačice su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu, a nadležnom državnom odvjetništvu policija će dostaviti kaznenu prijavu.

Pročitano 2673 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI