Ispiši ovu stranicu

Ekipa PU vukovarsko-srijemske najbrži polumaratonci MUP-a

Ekipa PU vukovarsko-srijemske najbrži polumaratonci MUP-a Foto: PU vukovarsko-srijemska

Na 8. Zagrebačkom proljetnom polumaratonu, ujedno i Prvenstvu Hrvatske u polumaratonu za pripadnike MUP-a, ekipa PU vukovarsko-srijemske osvojila je prvo mjesto. 

U osmoj po redu atletskoj cestovnoj utrci ZAGREB 21 – 8. Zagrebački proljetni polumaraton – Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu za pripadnike MUP-a, održanoj jučer, 26. ožujka, ekipa Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u sastavu Marko Sambol, Mirko Miličić, Dinko Puce, Igor Galunić i Tomislav Kralj, pomela je konkurenciju osvojivši prvo mjesto u ekipnoj kategoriji.

Također, član najbrže ekipe, Marko Sambol, policijski službenik Ureda načelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, osvojio je drugo mjesto u natjecanju za policijske službenike pojedinačno.

Utrku su organizirali Zagrebački atletski savezi i Atletski klub Maraton 2000, u suradnji sa Policijskom akademijom, a predstavlja i službeno Prvenstvo Hrvatske u utrci na 21 km za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova RH – pojedinačno i ekipno.

Za pripadnike MUP-a utrka je imala i humanitarni karakter jer će se sredstva od kotizacija policijskih službenika koji su sudjelovali donirati Zakladi policijske solidarnosti za pomoć policijskim službenicima.

Pročitano 243 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI