Ispiši ovu stranicu

Krenule prijave za Proljetni sportski kamp

Ilustracija Ilustracija Foto: Žana Kunji

I ovog proljeća Sportski objekti Vukovar i Udruga kineziologa grada Vukovara organiziraju Proljetni sportski kamp za djecu osnovnoškolske dobi koji će se provoditi za vrijeme Uskršnjih praznika od 11. do 14. travnja 2023. godine.

U kampu se djecu animira brojnim sportovima, kupanjem i plivanjem i društvenim igrama. Prema riječima predsjednika Udruge kineziologa Grada Vukovara Dalibora Bičanića u program ovogodišnjeg kampa uvedene su i novine.

- Već tradicionalno u suradnji s Gradom Vukovarom, Zajednicom športskih udruga Grada Vukovara, Atletskim klubom i HGSS-om provodimo Proljetni sportski kamp. Svake godine radimo na tome da broj aktivnosti povećamo tako smo i ove godine. Uveli smo tri novine u program, a to su stjena za penjanje, jahanje i radionica cheerleadersica – rekao je Bičanić te pojasnio koji je cilj Proljetnog sportskog kampa.

- Primarni cilj je da djeca za vrijeme praznika svoje slobodno vrijeme provode aktivno. Svjesni smo činjenice da djeca sve više i više provode slobodno vrijeme pred računalima sjedeći i da nemaju volju za nekakvim kretanjem i upravo zato mi putem ovoga kampa potičemo djecu na bavljenje sportom i kretanjem, otvaramo im svake godine sve veći broj aktivnosti i dajemo im mogućnost biranja – naglasio je Bičanić.

Prijave i sve dodatne informacije o sportskom kampu moguće je dobiti na broj telefona 095/9403591.

Pročitano 310 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI