Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Edukativne radionice za dugotrajno nezaposlene

Sudionici radionice u VIMIO-u Sudionici radionice u VIMIO-u Foto: Arhiv

 

U prostorima vukovarskog VIMIO-a započele su radionice u okviru projekta Korak naprijed a na  temu Kako se nositi s teškim situacijama.

Projekt je  namijenjen je dugotrajno nezaposlenim osobama a cilj je podržati i razviti radne sposobnosti dugotrajno nezaposlenih pripadnika nacionalnih manjina, korisnika socijalne pomoći grada Vukovara kroz provedbu odgovarajućih obrazovnih aktivnosti za tržište rada, psihosocijalne  potpore, praktičnoga rada i promoviranje međusektorskoga pristupa u području socijalne uključenosti i društvenoga sudjelovanja,  doznajemo do Slađane stojanović voditeljice projekta. Projekt se provodi u  suradnji s gradom Vukovarom  i PRONi centrom  za socijalno podučavanje, a u  radionice je uključeno ukupno 30 osoba.

Projekt Korak naprijed  ukupne vrijednosti oko 117.000 eura financiran je uz potporu Europske unije kroz program darovnice Uspostava podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina u okviru IPA IV komponente Razvoj ljudskih potencijala.

Pročitano 2067 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI