Ispiši ovu stranicu

Predstavljeni poslijediplomski studiji na Veleučilištu Lavoslav Ružička

Prezentacija poslijediplomskih studija Prezentacija poslijediplomskih studija Valerija Lozančić

Na vukovarskom su Veleučilištu Lavoslav Ružička predstavljeni međunarodni međusveučilišni poslijediplomski interdisciplinarni doktorski studij „Poduzetništvo i inovativnost“ za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz područja društvenih znanosti  te poslijediplomski specijalistički studij „Poduzetništvo“ za stjecanje akademskog stupnja sveučilišni specijalist poduzetništva.

Predstavljanje je održala voditeljica studija prof. dr. sc. Slavica Singer s osječkog Ekonomskog fakulteta koja je istaknula kako su vrlo ponosni jer su to jedini studiji iz područja poduzetništva u ovom dijelu Europe za koje su dobili i priznanje od UNESCO-a.

Program izvodi Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Međunarodni centar za poduzetničke studije (ICES) u suradnji sa Turku school od economics iz Finske te sveučilištima  Klagenfurt iz Austrije, Maribor iz Slovenije te Durham iz Velike Britanije.

Doktorski studij organizira se u trajanju od šest semestara i imat će petnaest polaznika, a poslijediplomski specijalistički studij trajat će tri semestra i moći će ga pohađati do trideset studenata.  Profesorica Singer pozvala je sve zainteresirane studente da se jave na natječaj jer, kako je rekla, „investicija u znanje će se kad-tad vratiti“. 

Predstavljanje su organizirali Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara i Veleučilište Lavoslav Ružička. 

Dodatne obavijesti o ovim studijima pristupnici mogu dobiti na telefon 031 224 467 ili na web adresi www.ices.hr

Pročitano 2528 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić