Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Pozvali novinare pa zatražili da ugase kamere i mikrofone

Nikad manje govornika i nikad kraća tiskovna Nikad manje govornika i nikad kraća tiskovna Foto: A. Lovrić

 Na tiskovnoj konferenciji od novinara zatražili da prije postavljanja pitanja prestanu snimati

Razgovori između Stožera za obranu hrvatskog Vukovara i premijera Zorana Milanovića nastavljaju se u četvrtak u Zagrebu u proširenom sastavu, najavljeno je to na tiskovnoj konferenciji Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

Na sastanku je njavljeno sudjelovanje i predsjednika RH Ive  Josipovića, ministara u Vladi RH te stručne i zainteresirane javnosti. Popis stanovništva iz 2011 godine nerealan i falsificiran i kao takav ne može biti temelj provedbe dvojezičnosti u Vukovaru poručili su iz stožera te pozvali premijera da se prije najavljenog sastanka još jednom nađu i proanaliziraju problem. Tomislav Josić, predsjednik stožera  još je  jednom pozvao i na poštivanje članka 8 Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina i članka 16 Ustava.

Iako je u pozivima najavljena uobičajena konferencija za novinare, član stožera zadužen za informiranje Željko Maršić od novinara je nakon Josićeve izjave zatražio da isključe kamere i diktafone što su novinari odbili i napustili tiskovnu konferenciju. Neslužbeno doznajemo da je jedan dopredsjednik stožera Drago Adžaga, koji je i sam bio prisutan na razgovorima s premijerom, odlučio podnijeti ostavku na članstvo u Stožeru.

Pročitano 2075 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI